Gabriella
Gabriellapiercer

Mijn naam is Gabriella.

Heb jij al eens een piercing in Utrecht laten zetten? Dan is er best een grote kans dat wij elkaar al eens hebben gezien. Na 16 jaar in andermans zaak te hebben gewerkt, heb ik besloten dat het tijd was voor de volgende stap: de next level in mijn piercing carrière

Als 16 jarige ben ik in de leer gegaan bij toen der tijd Studio Remi aan de Twijnstraat in Utrecht. Hier heb ik een opleiding afgerond en met veel plezier nog een hele tijd gewerkt. Augustus 2022 pierce ik al weer 17 jaar! Wat vliegt de tijd.

Over de jaren heen heb ik niet alleen in verschillende shops gewerkt maar ook in verschillende steden. Afgelopen jaren ben ik voornamelijk werkzaam geweest in Utrecht. Als rasechte Utrechter heb ik dan ook besloten dichtbij mijzelf te blijven en met mijn eigen onderneming neer te strijken in Utrecht.

Door de jaren heen is piercen nooit gaan vervelen. De vele verschillende mensen van diverse leeftijden zorgen telkens weer voor leuke, nieuwe ervaringen. Piercen is mijn lust en mijn leven en ik vind het fantastisch dat ik mijn passie elke dag mag delen met anderen.

Next Level staat niet alleen voor de volgende stap in mijn piercing carrière, maar ook voor de kwaliteit die ik aflever aan mijn klanten. Ik kijk niet alleen naar het hier en nu, maar visualiseer ook het resultaat voor de langere termijn. Zo kan ik samen met jou het mooiste eindresultaat bereiken. Een piercing neem je tenslotte om daar een lange tijd plezier aan te beleven.

Maandag       12.00 – 17.00 ( alleen op afspraak)
Dinsdag         12.00 – 18.30 
Woensdag    12.00 – 18.30
Donderdag   12.00 – 18.30  
Vrijdag           12.00 -18.30  
Zaterdag       12.00 – 17.00 
Zondag          12.00 – 17.00 ( alleen op afspraak)

Telefoon:     +31644107968 
Email:           Nextlevelpiercings@gmail.com

Anouk Baars
Anouk Baars
2023-12-12
Heel beleefd, gaat netjes te werk en super blij met het resultaat!
Alexandra Dijkstra
Alexandra Dijkstra
2023-12-08
Super tattoo zaak, hele vriendelijke mensen, luisteren naar je wensen. Raad het iedereen aan!
tiffany brug
tiffany brug
2023-12-08
Fijne sfeer, aardige en professionele artiesten. Erg blij met het resultaat!
Daizy Draganova
Daizy Draganova
2023-11-26
Het is voor mij 2u rijden maar ik kijk er altijd erg naar uit om weer naar Martin en Gabriella toe te gaan! Perfect gezette tattoos en piercings & altijd een super gezellige sfeer! ❤️
Donny Van Fessem
Donny Van Fessem
2023-10-19
Beste shop van Utrecht hangt altijd een fijne sfeer en een geweldig vriendelijk team ze denken met je mee en zorgen dat jij super blij de shop uit loopt met een nieuwe plaat
Wesley Damstra
Wesley Damstra
2023-10-10
Top zaak
daniek middelwijk
daniek middelwijk
2023-09-15
Beste tattoo shop van Utrecht ! Martin is een topper! Net bij Pablo geweest voor 3 tattoo’s, ook hij is erg professioneel en hygiënisch. Ik raad deze shop zeker aan 🙂 !!
Bryan Robert
Bryan Robert
2023-09-09
I wanted an homage to one of my favourite cartoons, as well as a representation of the city closest to my heart, Utrecht. I was placed onto Pablos schedule by Martin at U-ink. Pablo was comfortable using a famous image and showed me his perspective on how to improve the image to be a better tattoo. He did a wonderful job: he took his time, went into hyper focus during the session, and asked me regularly how I was doing. Very professional way of working, but I expected nothing less from any artist working at U Ink Tattoo in Utrecht. I would suggest looking at U Ink Tattoos socials. I am getting new ideas for my next one.